Nog enkele te koop!

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Een heerlijke patio, maar zonder het onderhoud van een grote tuin. Comfortabel wonen in een gloednieuw huis, maar wel in een bestaande wijk met alle voorzieningen in de buurt. Alle vrijheid om een droomhuis te creëren, maar niet de spanning die komt kijken bij zelfbouwen. Kortom, in meerdere opzichten het beste van twee werelden.

Spreekt dit u aan? Dan laten wij u graag kennismaken met Bouquet. Een nieuwbouwplan in Zwijndrecht dat bestaat uit 21 vrijstaande en geschakelde patiovilla’s met een badkamer en minimaal één slaapkamer op de begane grond. Waarom luxe, comfort en vrijheid de sleutelwoorden zijn, leggen wij graag uit op deze website.

VRIENDELIJK DORP TUSSEN STAD EN WATER

Zwijndrecht is een vriendelijk dorp in de Drechtsteden. Waarschijnlijk vertellen wij u niets nieuws. Maar voor wie de omgeving nog niet kent, is het fijn om te weten dat het leven hier goed is.

Het mooie, waterrijke landschap en de ligging, ingeklemd tussen de rivieren Oude Maas en Noord, geven een meerwaarde aan het gebied. Toch zijn het vooral de ontspannen dorpse sfeer en mentaliteit, de goede voorzieningen en de bereikbaarheid die de inwoners zo waarderen. En wilt u meer of eens wat anders, dan bent u zo in Rotterdam. Een wereldstad die met de dag mooier en leuker wordt. Of neem de waterbus naar Dordrecht met haar 1600 rijksmonumenten, de historische havens, het inmiddels landelijk bekende Dordrechts Museum en nog veel meer.

In Zwijndrecht worden bijna geen nieuwbouwwoningen gerealiseerd en patiovilla’s zijn al helemaal uniek. Bouquet biedt u de mogelijkheid van een gloednieuwe woning in dit leuke dorp.

GOED BEREIKBAAR EN UITSTEKENDE VOORZIENINGEN

De 21 patiovilla’s van Bouquet komen aan de gelijknamige straat ‘Bouquet’ in de wijk Walburg. De omgeving is bijzonder groen en waterrijk. Hier woont u aan de rand van Zwijndrecht, precies tussen Winkelcentrum Walburg en Winkelcentrum Hoog Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht. 10 minuten lopen of een paar minuten fietsen en u bent er.

Nog iets dichterbij, aan de Thorbeckelaan, treft u een huisartsenpraktijk, apotheek en tandarts. Het mag dus duidelijk zijn dat het voorzieningenniveau in de directe omgeving van Bouquet erg hoog is.

Bouquet is goed bereikbaar. Met de auto rijdt u via de Laan van Walburg zo de A16 op naar Rotterdam en Breda. Wilt u gebruik maken van het openbaar vervoer? De bus stopt om de hoek.

EEN PATIOVILLA DIE BIJ U PAST

Tijdens de ontwikkeling van Bouquet hebben wij contact gezocht met geïnteresseerden en hen diverse vragen voorgelegd. De input die wij kregen, gebruikten wij om onze plannen te verfijnen. Net zolang tot er een ontwerp lag dat past bij ons hoge ambitieniveau én bij de vraag van de toekomstige bewoners. Zo bleek bijvoorbeeld de vraag naar een woning met een verdieping dusdanig groot, dat besloten is alle patiovilla’s standaard met een verdieping aan te bieden.

Het resultaat is een nieuwbouwplan dat bestaat uit 21 vrijstaande en geschakelde patiovilla’s die rondom een tweetal hofjes gebouwd worden. Standaard hebben alle patiovilla’s een bad- en slaapkamer op de begane grond. Diverse villa’s bieden zelfs de mogelijkheid om twee of drie (slaap)kamers op de begane grond te realiseren. Verder mag u rekenen op prettige, royale buitenruimtes, een zeer ruime woonkamer met (woon)keuken, praktische bergruimte en nog twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

WONEN IN LUXE

Wij werken steevast volgens het principe ‘net dat beetje meer’. Dus lopen wij net wat harder om het u naar de zin te maken, leveren wij echt luxe afgewerkte woningen op en zorgen wij ervoor dat het totale plan ook als geheel mooi oogt. Door ons hoge ambitieniveau koopt u kwaliteit en woont u in een woning die dat ook uitstraalt.

INSTAPPEN EN GENIETEN MAAR

Als u de sleutel van uw gloednieuwe huis krijgt, kan het genieten gelijk beginnen. Wij hebben namelijk ook de erf-afscheidingen voor u aangelegd. Dat doen wij met groene hagen, aangevuld met begroeide gaashekwerken en in een aantal gevallen een pergola. Ook de voortuin krijgt een mooie haag. Dit doen wij zodat Bouquet straks mooi is in zijn totaliteit. Over het parkeren hoeft u zich trouwens ook geen zorgen te maken. U parkeert op eigen terrein. Er is ruimte voor tenminste één auto en vaak zelfs voor twee of meer. Uw bezoek kan de auto kwijt op straat, waar ruimschoots voldoende parkeergelegenheid is. 

HOOGWAARDIG OPLEVERINGSNIVEAU

In de ‘technische omschrijving’ wordt de afwerking van de woning gedetailleerd omschreven. Zonder het al te technisch te maken, geven wij graag alvast wat voorbeelden waarin u straks het hoogwaardige opleveringsniveau terugziet.

  • zinken hemelwaterafvoeren, aan de voor- en zijgevels geïntegreerd in het buitenspouwblad
  • robuuste schoorstenen met moderne metalen kappen
  • hardhouten buitenkozijnen met extra diepe negge voorzien van draaikiepramen
  • karakteristieke gevelsteen met terugliggend voegwerk
  • een overdekte entree
  • luxe stompe binnendeuren zonder bovenlicht
  • vlakke plafonds (geen v-naden)

COMFORT

Bewoners van Bouquet leven een comfortabel leven. Deze huizen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en comfortabel. Zo zijn er veelal draaikiepramen en bezorgt de overdekte entree u een warm welkom. Prettig is ook dat de grote berging ook van binnenuit bereikbaar is. En niet te vergeten de vloerverwarming op de begane grond. Nooit meer koude voeten. Op de verdieping heeft u luxe plintconvectoren en in de badkamer een design handdoekenradiator, zodat u per ruimte gemakkelijk en snel de temperatuur kunt regelen.

COMPLETE LUXE KEUKEN EN BADKAMERS

De patiovilla’s krijgen een mooie keuken met luxe inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een combimagnetron en een Quooker combi+. Natuurlijk kunt u deze keuken nog helemaal naar eigen idee aanpassen. U ontvangt te zijner tijd een brochure van de keukenleverancier met nadere informatie over de keuken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de keuken te laten vervallen (minderwerk) en een keuken aan te schaffen bij een keukenleverancier naar keuze. Ook de badkamers zijn luxe uitgevoerd, dat is de basis. Nog luxer of andere wensen? Laat het ons weten.

SILÈNE

Geschakelde en vrijstaande patiovilla’s vanaf circa 146 m2 woonoppervlak op een perceel vanaf circa 258 m2

OSEILLE

Geschakelde patiovilla’s vanaf circa 140 m2 woonoppervlak op een perceel vanaf circa 236 m2

LIMODORE

Geschakelde patiovilla’s vanaf circa 127 m2 woonoppervlak op een perceel vanaf circa 178 m2

FLEUR-DE-LIS

Geschakelde patiovilla’s vanaf circa 134 m2 woonoppervlak op een perceel vanaf circa 229 m2

EIGENSCHAPPEN VAN DE WONINGEN

woonoppervlakte van 127 tot 205 m²
kavelgrootte van 178 tot 355 m²
parkeren op eigen terrein (een of meerdere parkeerplekken)
zonnige, royale patio en voor- en zijtuin, standaard voorzien van groene erfafscheidingen
groot aantal indelingsopties en uitbreidingsvarianten, ook op de verdieping
zeer luxe afgewerkt
luxe keuken met inbouwapparatuur
2 fraai afgewerkte badkamers
minimaal 1 slaapkamer op de begane grond en minimaal 2 slaapkamers op de verdieping
ruime inpandige berging
vloerverwarming op de begane grond
een prachtig dakterras behoort tot de mogelijkheden

 

WONINGSELECTOR

Door op een woning te klikken, ziet u direct de belangrijkste kenmerken en de varianten waaruit u kunt kiezen met bijbehorende prijzen. Ook kunt u alle tekeningen van de betreffende woning downloaden. Zo kunt u op eenvoudige wijze een indruk van de woning, de mogelijkheden, de ligging etc. krijgen en op basis daarvan alvast een selectie maken. Wij adviseren u om daarna de complete verkoopdocumentatie van de woning(en) van uw keuze bij een van de makelaars af te halen. U ontvangt dan o.a. het magazine ‘Bouquet Living’, de koperskeuzelijst met daarin de opties met bijbehorende prijzen, de verkooptekeningen op groot formaat etc.

Overige downloads

Onderstaand kunt u de overige verkoopdocumentatie downloaden.

FAQ

U kunt via uw eigen account een uitgebreide vragenlijst invullen. Aan de hand van o.a. de inkomenstoets, beschikbaarheid, volledigheid van uw dossier en uw voorkeur(en) worden de woningen toegewezen. Indien er meerdere inschrijvingen voor dezelfde woning zijn, wordt de woning toegewezen aan de best passende kandidaat, die vervolgens een uitnodiging van de makelaar voor het ondertekenen van de overeenkomsten ontvangt.

De eerste woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 opgeleverd. LET OP! Dit is een prognose. Dit kan bijvoorbeeld wegens weersomstandigheden, aanleveren afbouwmaterialen etc. worden bijgesteld naar voren of iets verder in tijd.

Ja, de woningen worden standaard voorzien van een mooie keuken met luxe inbouwapparatuur en luxueus uitgevoerde badkamers. U kunt zowel de keuken als de badkamers nog helemaal naar uw eigen ideeën aanpassen.

Het is raadzaam om u zo snel mogelijk te verdiepen in uw financieringsmogelijkheden. Een overeenkomst ontbinden op grond van het niet verkrijgen van een financiering is voor niemand prettig. Onderzoek wat u kunt lenen op basis van uw inkomen en (eventueel) eigen vermogen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning zitten in de v.o.n.-prijs alle kosten met betrekking tot de aankoop van de woning. Met uitzondering van uw eigen financieringskosten en de kosten voor het inschrijven van de hypotheek. Daarnaast moet u tevens rekening houden met extra kosten, zoals wand- en vloerafwerking en persoonlijke keuzes voor keuken, badkamer en toilet.
Uiteraard staat het u volkomen vrij zelf te besluiten waar u uw financiële mogelijkheden in kaart laat brengen danwel waar u uw financiering afsluit, echter wij kunnen u mededelen dat Rabobank Drechtsteden volledig op de hoogte is van het project en u een aantrekkelijke projectfinanciering kan aanbieden. Indien gewenst, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek met financieringsverklaring met de heer Frank van Sint Annaland (telefoon 06 - 12 98 32 51), financieel adviseur bij de Rabobank.

Inschrijven

Schrijf u nu in en kies uw bouwnummer(s) om in aanmerking te komen voor een patiovilla in Bouquet!

De inschrijving verloopt digitaal. Hoe werkt dit?

Stap 1: Meld u aan via onderstaand aanmeldformulier. (Al aangemeld? Dan kunt u hier inloggen en ga verder met stap 3.)

Stap 2: Indien u zich voor het eerst aanmeldt op de website krijgt u een verificatie-mail. Klik op de link in deze mail om uw account te activeren.

Stap 3: U bent nu ingelogd in uw persoonlijke omgeving. Klik hier op het tabblad 'Digitaal Inschrijfformulier'.

Stap 4: Vul al uw gegevens in en onderteken het inschrijfformulier digitaal om de inschrijving te voltooien.

Stap 5: U ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving

Let op: de eerste inschrijfperiode loopt tot vrijdag 14 juni 12:00 uur

Disclaimer

Deze documentatie vormt geen contractstuk, geeft een globaal sfeerbeeld van het project en heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De aankleding van de artist impressions en indelingssuggesties van de plattegronden (meubels e.d.) behoren niet tot de levering. Alle genoemde afmetingen zijn circa-maten.

Ontwikkeling:
VPO Bouquet, onderdeel van de Van Pelt Groep

Realisatie:
ThuisinBouwen

Informatie en verkoop:
Waltmann Makelaars en Van Spronsen Makelaars

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken